Kom naar één van onze workshops.

En kook samen met De Kleine Chef.

De Kleine Chef zorgt voor culinaire betovering voor jong en oud. Je vindt ons niet alleen op kleine en grote festivals en evenementen over het hele land. Er zijn ook onze kookkampen in de vakantie, workshops bij gemeentes en sinds kort (mee-)organiseren we zelf een aantal workshops. Je vindt ze hieronder opgelijst. Er komen er weldra nog bij.

Wil je graag een workshop cadeau doen? Bestel dan hier een cadeaubon voor één van de workshops in 2020

1. Sintworkshop, bij Ravot

Een dag lang palmt De Kleine Chef de prachtige speelboerderij Ravot in. In opdracht van de Sint, die dan net vertrokken is, maken we verschillende lekkere gerechten zoals MaxiNicNacs, dampende Sintcocktails, etc. Twee uur lang leren we kleuters en kinderen hoe ze goed moeten snijden en samen heerlijke dingen kunnen maken. Elk kind krijgt van ons een koksschortje en lekkers mee naar huis. Een unieke kans om samen met De Kleine Chef te koken en smullen. Ouders of broertjes/zusjes kunnen vooraf of achteraf iets drinken en ravotten bij Ravot. 

Praktisch

  • Wanneer: 7 december 2019, 10-12u (kleuters tot 6 jaar), 13u-15u (6-12j), 16u-18u (6-12j)
  • Waar: Speelboerderij Ravot, Glabbeek
  • Kostprijs: 30 euro (schort, drankje en allerlei lekkers inbegrepen)
  • Meer info: info@dekleinechef.be

Boek je ticket via deze link.


Over Ravot

"Speelboerderij RAVOT, gelegen te Glabbeek, is de ideale plek om het leven op de boerderij te ontdekken! Catherine wil met deze landbouwverbreding zowel jong als oud welkom heten. 'Ontdekken, beleven, ervaren' is het motto waar zij zich sterk aan vasthoudt. Tijdens een bezoek aan de boerderij zal je deze 3 aspecten dan ook op een animerende en educatieve wijze ondergaan. De Kleine Chef is helemaal weg van deze plek en is dan ook trots op deze eerste workshop."

https://www.speelboerderijravot.be/


email