Van 15 tot 21 april vindt de Week van de Provinciedomeinen plaats en op 19 april wordt het extra feest in Kessel-Lo. De lekkerste en meest gezinsvriendelijke picknick van het land strijkt neer en voorziet jou en je gezin van een heerlijk mandje vol lekkers. Jij komt toch ook?

Dé VIKNICK

Geef toe, wat is er gezelliger dan samen op een dekentje te zitten, ergens in het bos en genieten van een lekkere picknick? Niets toch? De VIKNICK is een concept van De Kleine Chef en is dé gezinsuitstap bij uitstek. VIK's staat voor Very Important Kids, want kinderen zijn op de VIKNICK onze vips. Ze krijgen een apart buffet, leuke hapjes en kunnen ten volle meegenieten van al dat lekkers.

Voor zowel jong als oud voorzien wij een volledig buffet vol lekkere gerechten, lokale streekproducten zoals confituur, kaas en charcuterie, pasta- en groentesalades, ons eigen VIK-brood en tal van andere lekkernijtjes. Vul samen met jouw gezin je mandje, neem het dekentje, nestel je neer én laat het smaken.

Bovendien zorgt de leuke randanimatie ervoor dat de beleving helemaal compleet is. Kom jij ook?


RESERVEER NU JOUW MANDJE 

Datum: vrijdag 19 april 2019

Uur:  11u-13U

Locatie: Provinciedomein KESSEL-LO

Hoe het werkt? Boek je tickets en kom af 19 april.  We vragen wel een ID of rijbewijs als waarborg voor het mandje en dekentje. Bij afgifte van de waarborg krijg je een mandje, deken en bestek. Je vult je mandje met de lekkere producten, kiest een plaatsje op het domein en geniet samen van al het lekkers.

Tickets: 15 euro/volwassene en 10 euro/kind. 

email

 

Wie is De Kleine Chef?

De Kleine Chef wil gezinnen én kinderen betoveren en boeien met al het lekkers dat op tafel verschijnt. Culinaire herinneringen creëren, daar gaan we voor. 

Benieuwd naar wat De Kleine Chef nog allemaal in petto heeft?

Ontdek hier  meer over onze workshops, kampen, events en andere activiteiten.