Geniet van de zomer tijdens de VIKNICK in De Halve Maan in Diest

Op zaterdag 19 juni strijken we neer met onze VIKNICK in De Halve Maan in Diest. De VIKNICK is dé gezinsvriendelijkste én lekkerste picknick van het moment. 

Reserveer jouw mandje, kom af en geniet van een heerlijke namiddag, de VIKNICK en tal van activiteiten zoals een mysterieuze ervaring in ons Nitrolab, het blote voetenpad en tal van randanimatie.

Dé VIKNICK

Geef toe, wat is er gezelliger dan samen op een dekentje te zitten, ergens in een park en genieten van een lekkere picknick? Niets toch? De VIKNICK is een concept van De Kleine Chef en is dé gezinsuitstap bij uitstek. VIK's staat voor Very Important Kids, want kinderen zijn op de VIKNICK onze vips. Ze krijgen een unieke picknickbox, leuke hapjes en kunnen ten volle meegenieten van al dat lekkers.

Voor zowel jong als oud voorzien wij een lekkere picknick vol lekkere gerechten, zoals heerlijke aardbeien, belegde broodjes, pasta- en groentesalades, Pasteis de Nata en tal van andere lekkernijtjes. Pik samen met jouw gezin je mandje op, neem een dekentje, nestel je neer én laat het smaken.

Bovendien zorgt de leuke randanimatie ervoor dat de beleving helemaal compleet is. Kom jij ook?


Extra informatie

Locatie:

Provinciedomein De Halve Maan in Diest. Er is voldoende afdekking voorzien om onder te picknicken.

Hoe werkt het? 

Boek je picknickmand en kom hem ophalen aan de Lunet in De Halve Maan op 19 juni. Zoek je een gezellig plaatsje uit en geniet samen van al het lekkers. 

Voor de manden en een dekentje vragen wij een ID of rijbewijs als waarborg. 

Tickets:

20 euro/volwassene en 15 euro/kind.
Bestellen via: https://shop.eventix.io/55656343-d036-47aa-803d-0b69e2739a83/tickets 

Ligging provinciedomein Halve Maan Diest:


email

Wie is De Kleine Chef?

De Kleine Chef wil gezinnen én kinderen betoveren en boeien met al het lekkers dat op tafel verschijnt. Culinaire herinneringen creëren, daar gaan we voor. 

Benieuwd naar wat De Kleine Chef nog allemaal in petto heeft?

Ontdek hier  meer over onze workshops, kampen, events en andere activiteiten.