Open samen met ons De Halve Maan

Op 21 april 2019 vieren we niet alleen Pasen, maar ook de opening van het nieuwe seizoen van De Halve Maan. Er is de grootste paaseierenraap van de provincie en daarna kun je samen met de familie gezellig picknicken tijdens de VIKNICK van De Kleine Chef.

De paaseierenraap is open voor iedereen. Kom af, vraag je mandje en raap zoveel mogelijk eieren. Iedereen gaat naar huis met een zakje vol lekkers van de Paashaas. Reserveer daarna je mandje en kom genieten van onze VIKNICK.

Dé VIKNICK

Geef toe, wat is er gezelliger dan samen op een dekentje te zitten, ergens in het bos en genieten van een lekkere picknick? Niets toch? De VIKNICK is een concept van De Kleine Chef en is dé gezinsuitstap bij uitstek. VIK's staat voor Very Important Kids, want kinderen zijn op de VIKNICK onze vips. Ze krijgen een apart buffet, leuke hapjes en kunnen ten volle meegenieten van al dat lekkers.

Voor zowel jong als oud voorzien wij een volledig buffet vol lekkere gerechten, lokale streekproducten zoals confituur, kaas en charcuterie, pasta- en groentesalades, ons eigen VIK-brood en tal van andere lekkernijtjes. Vul samen met jouw gezin je mandje, neem het dekentje, nestel je neer én laat het smaken.

Bovendien zorgt de leuke randanimatie ervoor dat de beleving helemaal compleet is. Kom jij ook?


Ligging:


email

Wie is De Kleine Chef?

De Kleine Chef wil gezinnen én kinderen betoveren en boeien met al het lekkers dat op tafel verschijnt. Culinaire herinneringen creëren, daar gaan we voor. 

Benieuwd naar wat De Kleine Chef nog allemaal in petto heeft?

Ontdek hier  meer over onze workshops, kampen, events en andere activiteiten.