EEN KOOKFEEST IN UW GEMEENTE?

U zoekt een kookworkshop of kookfeest voor de jeugddienst, grabbelpas, bibliotheek, ... Of u organiseert een stedelijk evenement en wil dat kindvriendelijk maken? 

Dan bent u op de juiste plaats. 

Kookworkshops

Chocolade, Roald Dahl, Bakfestijn voor Taartfeeën en cakeridders, Legokoken, ... onze workshops zijn lekker én gevarieerd. Bovendien hebben we ook veel seizoensgebonden themaworkshops: Sinterklaas, Halloween, Lente, Pasen, ... U kan ook bij ons terecht voor kookkampen en themadagen op kampen.

Praktisch: Standaard duurt een workshop 2 uren. Wij nemen veel materiaal en uiteraard alle ingrediënten mee. U voorziet de locatie. De kookworkshops van De Kleine Chef zijn doordacht pedagogisch ontworpen en bruisen van creativiteit. Ons aanbod wisselt regelmatig! Kom dus zeker geregeld een kijkje nemen. 

Contacteer ons voor prijzen en meer info via info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65. 

Evenementen

Organiseren jullie een stadsfestival of een evenement in de gemeente en heb je nog geen kindvriendelijke catering? De Kleine Chef kan jullie zeker helpen. Een kindvriendelijke straat vol lekkere activiteiten, catering op maat van kinderen en gezinnen of verschillende workshops of foodstanden, onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Contacteer ons voor prijzen en meer info via info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65. 

Evenementen

Dr Electro

Treed binnen in de elektrisch geladen wereld van Dr. Electro. Leg jouw hand op één van de magische ballen en onderga een explosieve handoplegging. Onze chef en doctor serveert op jouw hand een heerlijk hapje. Met een explosief kantje.

Klaar? Happen maar.

Deze stand kan ook geboekt worden op jouw receptie of feest als extra animatie.

Meer info? info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Tuinfeest van De Kleine Chef

De Lente, dat is het seizoen waarin bloemen terug beginnen groeien en bloeien, de eerste groenten geoogst worden, etc. Daarom maken wij met de kinderen een eetbaar tuintje. 

Evenement: we maken telkens met een zes à achttal kinderen een eetbaar bloempotje. Hartig of zoet kan allebei.

Workshop: we maken samen met de kinderen verschillende bloempotjes. Elk kind gaat naar huis met een eigen tuintje.

Contacteer ons voor meer informatie. info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Willy Wonka Chocoladelolly's

Een van onze nieuwste standen is de Willy Wonka Chocolade Xperience. Kinderen kiezen uit verschillende chocolades en maken zelf de lekkerste chocoladelolly's. Afwerken doen ze geheel in Willy Wonka stijl met allerlei gekke en leuke toppings. Iedereen gaat naar huis met leuke en lekkere lolly's.

Opgelet, deze workshop is minder geschikt in de zomer, omwille van de warme temperaturen. Wel uitermate geschikt als Sint- of Kerstactivatie.

  • Aantal kinderen per uur: 60 à 70 kinderen
  • Duur van 1 sessie: 7 à 8 minuten

De Kleine Chef

Claires Verfboetiek

Kom langs bij Claires Verfboetiek, neem een eclair en beschilder hem jouw favoriete chocolade. Versier ze daarna met allerlei leuke toppings.

De Kleine Chef

Luigi's Tongtattooshop

Wie wil er nu niet eens stoer willen zeggen: 'Kijk eens naar mijn tongtattoo, mama?'

Onze tongtattooshop is ongetwijfeld een hit op jouw event. Ofwel kunnen de kinderen zelf een tongtattoo maken ofwel voorzien wij een heuse tattooshop inclusief lederen zetels en een echte tongtattoo-artiest. Zo kunnen kinderen zich volledig onderdompelen in een heuse tongtattoo-beleving.

Deze evenementstand kan stand-alone staan of in combinatie met een andere evenementkookworkshop. 

Aantal kinderen per uur: 100

Duur van 1 sessie: 5 minutenDe Kleine Chef

MaxiNicNacMakerij

In samenwerking met niemand minder dan De Sint hebben we een workshop uitgewerkt waarbij we reuze-nicnacs's maken. Ideaal op een evenement.

Praktisch: deze stand kan een groot volume aan kinderen aan.

Meer vragen? Contacteer ons via info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Het Spektakel van de Labopiet

Een unieke en ongeziene inkijk in het bruisende laboratorium van de Sint en zijn labopieten. Instant chocoladelolly's met peperkoek, dampende speculaasdrankjes en veel meer, ... Met deze eventstand geven we jouw Sinterklaasfeest een onvergetelijk lekkere nasmaak.

Meer info over prijzen info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

De Griezelkermis

Van een bloederige Boule De Berlin, een trollensuikerspin of spokenworstjes, een bezoekje aan de griezelkermis zal je niet snel vergeten. Ideaal als themastand op een festival, evenement of feest.

De Kleine Chef

Aardbeiencarwash

Onze aardbeiencarwash kan niet ontbreken op jouw event of festival. Wandel door onze carwash, proef de aardbeien, ruik de aardbeien, zie de aardbeien en verlaat de carwash als een echte aardbei. Beleving op en top.

De Kleine Chef

De gastheer- of dame

Wil je jouw event kindvriendelijker maken? We zetten er graag een plein vol animatie neer. En elk plein heeft natuurlijk zijn gastheer of -vrouw. Stef Sneukel of zijn vrouwelijke tegenhanger Mama Margerita zijn onze bekende toppers. Ze lopen rond tussen het publiek, spreken mensen aan, zorgen voor een lach en betovering. Liever iets op maat dat past bij jouw event, we werken graag iets uit.

Prijs op aanvraag

De Kleine Chef

Minikeukenland

Ook de allerkleinsten verdienen een plekje op een festival. Met Minikeukenland bouwen we een stand van minikeukens, zodat ook de allerkleinsten zich kunnen amuseren.

De stand bestaat uit een tiental speelkeukens, kussens, tapijten, en kookspulletjes, zodat de allerkleinsten in alle rust hun culinaire creativiteit kunnen loslaten.

De Kleine Chef

Bjoetiefarm

Tijdens deze workshop leer je iets bij, kan je smullen én word je helemaal ontspannen. Een eetbare scrub, een lekkere lippenbalsem, een yoghurtmasker, nagellak om van te smullen of een verfrissende "oogbehandeling", het gebeurt allemaal in onze Bjoetiefarm.

Afhankelijk van het budget en de grootte bekijken we wat we kunnen aanbieden in deze overheerlijke activatie.

De Kleine Chef

Culiversiteit: De Snijderij

De basis van koken? Goed kunnen snijden! Die basis geven we mee tijdens deze sessie. 

Schuif aan bij onze chef, luister en probeer zelf jouw favoriete groenten zo fijn mogelijk te snijden. Schrik voor snijwondes? Geen nood, we gebruiken veilig en kindvriendelijk materiaal en zorgen voor professionele omkadering.

De Kleine Chef

Koekboekhoek

Een hoek nodig waar kinderen even kunnen uitrusten? We bouwen de koekboekhoek, een hoek vol kussens, knuffels én kookboeken. De lekkerste boeken, die vind je hier. Ideaal om even uit te rusten... en honger te krijgen.

De Kleine Chef

Het smaaklabo

In het smaaklabo kunnen kinderen hun eigen laboratoriumdrank maken onder leiding van een kinderchef. 

Ze snijden fruit met de kindermessen en brouwen hun dampende limonade met smaken van bubblegum, watermeloen, chocoladekoekjes, aardbei of zoveel meer. 

Aantal kinderen per uur: 75

Duur van 1 sessie: 10 minuten


De Kleine Chef

Het Smaak-ID

Wil je graag jouw bezoekers stimuleren om zoveel mogelijk workshops en standen te bezoeken? We maken graag een Smaak-ID, een lekkere stempelkaart, die ze, indien vol, kunnen inruilen voor een leuke attentie.

De Kleine Chef

Shaky Popcorn

Een popcornstand, waar je popcorn kan shaken zoals een echte cocktail? Hoe cool is dat! Kies jouw toppings, vul jouw beker met popcorn, shaken en proeven maar.

Deze stand kan zowel als verkoopsstand of als belevingsstand gezet worden.

De Kleine Chef

Het Smulkapsalon

Op zoek naar een kapsalon voor jouw event? Onze kapster tovert jongens- en meisjeskapsels om tot haren om van te smullen. Een hamburgerdot of een wortelvlecht, je kan het zo gek niet bedenken of ze krijgt het voor mekaar. Ongetwijfeld een hit op elk event.

Afhankelijk van budget en grootte kunnen wij het kapsalon uitbreiden met meerdere kapsters of combineren met lekkere grime of de Bjoetiefarm.

De Kleine Chef

Grime voor echte lekkerbekken

Grime nodig? De grime van De Kleine Chef is zonder twijfel de lekkerste en smakelijkste die je ooit gezien hebt. Een kersenboom, lolly's, een frisco of iets anders, onze artiesten toveren de lekkerste dingen op jouw wangen.

Afhankelijk van budget en grootte van het evenement kan er bekeken worden om met meerdere artiesten te komen. Onze grime kan verder aangevuld worden met het Smulkapsalon en De Bjoetiefarm voor een volledige smakelijke wellnesservaring. 

De Kleine Chef

Het Smaakpaleis

Het Smaakpaleis, dat is een best-of van De Kleine Chef. Wil je de kinderanimatie op jouw event echt naar een ongezien niveau tillen? Dan is het Smaakpaleis jouw ding. Optredens van Stef Sneukel en zumba met Jeanne Patat, het kampioenschap appel happen, selfies maken met jouw favoriete groente, leren snijden, knutselen met peperkoek, ... je kan het zo gek niet bedenken of we doen het in het Smaakpaleis.

Gezien op Dranouter Festival

Prijzen op aanvraag via info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Zumba met Jeanne Patat

Zumba met Jeanne Patat, dat is lachen, plezier maken en toch ook wel een beetje zweten. Geen gewone zumba, maar aardappelen als gewichten, halters van krieltjes en speciale aardappelmoves, je kan het zo gek niet bedenken of Jeanne voert het uit. 

Deze activiteit zorgt ongetwijfeld voor extra fun op jouw event. Kinderen, volwassenen, iedereen doet mee.

Prijzen op aanvraag.

De Kleine Chef

Veggieselfie

Neem eens een veggieselfie, ofwel, ga op de foto met jouw favoriete groente. Kruip in onze troon, kies jouw groente, neem een gekke pose aan én ... lachen maar.

Prijzen op aanvraag via info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Kampioenschap Appel Happen

Een kampioenschap Appel Happen of Peren Vreten, hoe leuk, lekker én gezond is dat? Non-stop moet er iemand aan het eten zijn. Verbreekt jouw event het record?

Prijzen op aanvraag via info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Smaakbellen Xperience

Geef kinderen een bellenblaas en ze blazen en proberen bellen te vangen. Hoe cool zou het zijn dat je bellen kan happen. Inderdaad, bellen met een smaakje. De Kleine Chef presenteert dan ook met trots zijn Smaakbellen Xperience, een unieke ervaring waarbij kinderen (al dan niet met hun ouders) bellen kunnen happen.

De Smaakbellen Xperience is een primeur voor België en ver daarbuiten. Het concept werd bedacht, uitgewerkt en getest door De Kleine Chef, 

Aantal kinderen: 100

Duur per 1 sessie: 30 seconden à 1 minuut

De Kleine Chef

Kindvriendelijke catering

Organiseer je een evenement en wil je graag catering op maat van kinderen? Mag het allemaal eens iets anders zijn dan het standaardaanbod?

De Kleine Chef weet raad. Een hotdogstand waarbij kinderen met pistolen saus kunnen schieten, een spinnenpaleis-suikerspinstand, croques op een stokje, een eetbaar bellenbad, een smaaklabo met gekke drankjes en dampende mocktails, een eetbare tuin, stoere nacho's of een portie gezonde sneukel ... Liever een concept op maat, het kan allemaal.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren. We denken graag mee na hoe we jouw evenement extra kind- én gezinsvriendelijk kunnen maken.

Meer weten: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65

De Kleine Chef

Frietaminen

De gezonde frituur op uw evenement. 

Met puntzakjes vol met zelf gesneden appel, fruitmayonaise of fruitketchup lijkt dit op 'the real deal'. 

Wie wil nu niet een kijkje komen nemen bij onze frituur?

Aantal kinderen per uur: 75 a 90

Duur van 1 sessie: 7 minuten


De Kleine Chef

De Kinderfoodtruck

De unieke kinderfoodtruck op uw evenement. 

De publiekstrekker bij uitstek. De kinderfoodtruck is een kermisbusje afkomstig van een Franse draaimolen. Hij krijgt nu zijn 2de leven als de lekkerste bus ooit. 

Bij deze evenementstand kunnen de kinderen een snel gezond gerechtje maken. Voor de invulling hiervan kijken we naar het seizoen. Meestal maken we frietaminen (frietjes van rauwe appel of spaghetti van komkommer bijvoorbeeld. Deze doorloopstand is een topper op al de evenementen. Al was het maar door zijn visuele sterkte.

Op het einde kan er in de bus een leuke foto gemaakt worden die online gepost kan worden met de hashtags van De Kleine Chef op uw evenement. Er zijn daardoor immers leuke prijzen te winnen. 

Aantal kinderen per uur: 75

Duur van 1 sessie: 10 minuten


De Kleine Chef

Culiversiteit: koken met de chef
Culiversiteit: koken met de chef

Iedere 15 minuten maakt de kinderchef met enkele omstaanders een lekker hapje, drankje, ...! 
De omstaanders (groot en klein) kunnen natuurlijk proeven van het lekkers dat De Kleine Chefs gemaakt hebben. 
We kunnen hierbij ook werken met een bepaald product dat u in de kijker wil zetten of een diversiteit van streekproducten, ... 


De Kleine Chef

De Peperkoeken Makerij

De Makerij ism Vondelmolen

 
Het beste en lekkerste materiaal om mee te knutselen? Dat is peperkoek. Een auto, een trein, een toren van Pisa of een huisje, je kan het zo gek niet bedenken of we maken het tijdens deze sessie met peperkoek.


De Kleine Chef


Steden en gemeenten

Beestig Lekker

Beestig Lekker is onze nieuwste workshop voor gemeentes en bedrijven. We maken samen de gekste dingen: olifantentanden, ijsbeertenen, flamingonekken, etc.

Prijzen op aanvraag. Info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Het Chocoladefeest

Het chocoladefeest

Het Chocoladefeest van De Kleine Chef, dat is samen pralines leren maken, gekke lolly's maken of soesjes beschilderen met allerlei gek gekleurde chocolade

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Het Carnavalsspektakel

Rode neuzen, eetbare clowns of een overheerlijke jongleerballetjes, circuspopcorn, ... deze carnavalworkshop wordt een waar eetbaar circusspektakel. Ideaal voor kleuters én kinderen van de lagere school.


De Kleine Chef

Smaaklabo

SMAAKLABO

Hocus Pocus Pats! Serveer dampende cocktails en vind de gekste hapjes uit. We proeven of de smaken samengaan en maken spectaculaire lekkernijen. 

Hocus Pocus Pats! In het smaaklabo van De Kleine Chef proef je rokende cocktails, spectaculaire lekkernijen en de gekste hapjes. Achteraf presenteren we alles aan nieuwsgierige ouders, of we eten alles lekker zelf op!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

De Receptie

"De receptie van de minichefs" is een heerlijke workshop voor kleuters en kinderen uit de lagere en middelbare school. Samen met hen maken we allerlei hapjes en drankjes om ze vervolgens feestelijk te serveren aan ouders, grootouders, broers en zussen.

Een leuke, interactieve workshops, die altijd een succes is. 

Prijs op aanvraag.

De Kleine Chef

Paasgepeuzel

De Kleine Chef

Tuinfeest van De Kleine Chef

De Lente, dat is het seizoen waarin bloemen terug beginnen groeien en bloeien, de eerste groenten geoogst worden, etc. Daarom maken wij met de kinderen een eetbaar tuintje. 

Evenement: we maken telkens met een zes à achttal kinderen een eetbaar bloempotje. Hartig of zoet kan allebei.

Workshop: we maken samen met de kinderen verschillende bloempotjes. Elk kind gaat naar huis met een eigen tuintje.

Contacteer ons voor meer informatie. info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Legokoken

Eetbare legomannetjes, een gigalegocake, chocolade legoblokjes, we maken het allemaal in deze supercoole workshop.

Meer info: info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Bakfeeën en cakeridders

Dit is ongetwijfeld dé kookworkshop van 2019. Wij leren kinderen hoe ze zelf hun eigen taartjes bakken, laten ze eclairs opvullen en versieren tot een fancy clairs, maken samen disco boule de berlins op een stokje en nog veel meer.

Lekker, leuk én onvergetelijk. Contacteer ons (info@dekleinechef.be) voor meer info.

De Kleine Chef

Peperkoekenhuisjes

PEPERKOEKENHUISJES

Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt aan mijn huisje? Samen met De Kleine Chef en al je vrienden bouw je je eigen snoephuisje met ontelbaar veel lekkers. Richt je eigen snoeptuin in en vorm samen met je vrienden een smaakvol snoepdorp. Wie wil daar nu niet in wonen?

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Themaworkshops

Koken in thema... dat is dubbel zo leuk. 

Halloween Kerstmis Sinterklaas Pasen Eindejaar ... wat het ook is... wij hebben de beste recepten in huis om er een gigantisch leuk en lekker feest van te maken. 

Bekijk ons recent aanbod op onze thema-pagina. 

Klik hier en we sturen je er vliegensvlug naar toe. 

De Kleine Chef

Zumba met Jeanne Patat

Zumba met Jeanne Patat, dat is lachen, plezier maken en toch ook wel een beetje zweten. Geen gewone zumba, maar aardappelen als gewichten, halters van krieltjes en speciale aardappelmoves, je kan het zo gek niet bedenken of Jeanne voert het uit. 

Deze activiteit zorgt ongetwijfeld voor extra fun op jouw event. Kinderen, volwassenen, iedereen doet mee.

Prijzen op aanvraag.

De Kleine Chef

Homemade frietjes

GEZONDE FRIETJES

Word een feilloos frietenbakker samen met De Kleine Chef. We maken onze eigen appelfrietjes, yoghurtmayonaise, aardbeiketchup, groentenspies en ga zo maar even door! We gaan snijden, bakken, kloppen, mixen… Voor een frietje groot of klein, moeten we bij jou zijn!

Samen met De Kleine Chef word jij de beste gezonde frietenbakker van het land!  We vliegen erin, patat!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Het Smaakpaleis

Het Smaakpaleis, dat is een best-of van De Kleine Chef. Wil je de kinderanimatie op jouw event echt naar een ongezien niveau tillen? Dan is het Smaakpaleis jouw ding. Optredens van Stef Sneukel en zumba met Jeanne Patat, het kampioenschap appel happen, selfies maken met jouw favoriete groente, leren snijden, knutselen met peperkoek, ... je kan het zo gek niet bedenken of we doen het in het Smaakpaleis.

Gezien op Dranouter Festival

Prijzen op aanvraag via info@dekleinechef.be

De Kleine Chef

Indianen en bananen

INDIANEN EN BANANEN

Welkom in de keuken van het Wilde Westen! Schuil in smakelijke indianentipi’s en verdedig jezelf met fruitige cowboypistolen. En zodra de kust veilig is… Smullen we onze pistolen lekker zelf op!

Welkom in de keuken van het Wilde Westen! Schuil in smakelijke indianentipi’s en verdedig jezelf met fruitige cowboypistolen. En zodra de kust veilig is… smullen we onze pistolen lekker zelf op!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Italiaans smullen

Festa Italiana

Ben je ook zo verlekkerd op de Italiaanse keuken? Met De Kleine Chef bakken we zelf pizza en maken we de lekkerste bruschette. Samen kneden en rollen we ons een weg naar Italië. Mamma Mia!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Olifantenkost en muizengepeuzel

OLIFANTENKOST EN MUIZENGEPEUZEL

Honger als een olifant? Samen met De Kleine Chef maak je een onweerstaanbare olifantenboterham van wel meer dan een meter lang! En wie lust daar nu geen verrukkelijke geknutselde muisjes bij? Wedden dat er heel wat nieuwsgierige snoepers komen piepen?

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Pannenkoekenfeest

PANNENKOEKENFEEST

Word de beste pannenkoekenbakker met het lekkerste pannenkoekenrecept ter wereld (in stripversie!). Samen met De Kleine Chef bak je pannenkoeken in alle vormen en figuren en maak je de smeuïgste chocoladetopping. Aanvallen!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Regenboogfeest

REGENBOOGFEEST

Ken jij de smaak van pannenkoeken met regenboogkleur? Wil jij snoepen van de vrolijke vitamineregenboog of van een romantische regenboogspaghetti? Het zijn goedbewaarde eeuwenoude recepten in een schatkist beneden aan de regenboog. En wij hebben de sleutel! Shhht… Niet verder vertellen hoor!

- We gebruiken enkel natuurlijke kleurstoffen. -

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Roald Dahlfeest

ROALD DAHL-FEEST

Wil jij het enige echte supergeheime Willy Wonka-recept leren kennen? Heb jij al eens Snoskommers geproefd of frobscottle gedronken? Wij kennen alle geheime recepten en leren het jou ook. Deze unieke workshop zal je fantasie prikkelen tot in de puntjes van je tenen.

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Snoepschilderen

SNOEPSCHILDEREN

Haal de Picasso in jezelf naar boven en knutsel de lekkerste snoepschilderijtjes. Op het einde neem je je kunstwerkje mee naar huis, zodat iedereen jouw schildertalent kan bewonderen. Of je snoept jouw kunstwerk gewoon helemaal op!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Sprookjesfeest

SPROOKJESFEEST

Duik samen met De Kleine Chef in de wondere wereld van de sprookjes! Laat je fantasie de vrije loop met dromerige gerechtjes, zwaai met je gezonde toverstaf, maak fleurige feeënjurksnoepjes en De Kleine Chef tovert je om tot een echte keukenprins(es)!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Teppanyakikoken

TEPPANYAKIKOKEN

Teppanwat? Teppanyaki! Op deze Japanse bakplaat van wel een meter lang maken jij en De Kleine Chef knapperige croqueburgers, traditionele teppanyakisatés & smakelijke ananasstaartjes.  Oishīdesu!

Een feestje bij je thuis: 2,5u workshop (1u spel + 1,5u workshop). 
OF 
Een workshop voor een organisatie: in een andere tijdsindeling die u kiest. Alles is mogelijk.

Inbegrepen: 

Een kookschortje voor ieder kind dat ze mogen houden.
Een smaakvriendenboekje voor ieder kind. 
Alle kookmaterialen en ingrediënten.
Leuke en onderbouwde begeleiding van onze kinderchefs.
Eventueel aankondiging van uw activiteit via onze social media.

De Kleine Chef

Uw idee

Uw idee.

Wellicht heeft u zelf een fantastisch idee, een wens of een culinaire droom? 

Kom dit dan zeker met ons bespreken. 

Het is onze sterkte om het juiste feest voor de juiste persoon of het juiste bedrijf te ontwikkelen. 

Stuur een mail of bel ons even op en dan staan we u graag gepassioneerd te woord.
De Kleine Chef


Het VIKdorp

VIK Algemene info

In samenwerking met enkele partners ontwikkelden we het VIK-dorp. 

Als u opzoek bent naar een totaalpakket van kinderanimatie bent u hier aan het juiste adres. 
Wij voorzien uw event van een dorp vol unieke kinderanimatie, straatartiesten, kindercatering & kookworkshops. (en desgewenst nog veel meer)
V I K = Very Important Kids  Dat wil dus zeggen dat de kinderen de hoofdrolspelers zijn in ons VIKdorp. 
Het grote voordeel is dat u 1 aanspreekpunt hebt voor alle animatie op het evenementterrein. 

Het VIK-dorp wordt steeds op maat samengesteld. Neem voor meer informatie zeker contact op. 

Tot snel.

De Kleine Chef

VIKNICK

Speciaal voor het VIK-dorp ontwikkelden we met De Kleine Chef een gezinsvriendelijke Picnick. 

Picnick is wat ons betreft een leuke, volkse manier van lunchen. Wij speelden hier op in en maakten met diverse streekproducten en zelf ontwikkelde producten een super Picnick-formule. 

Deze is bij te boeken bij ieder VIK-dorp, maar kan ook stand-alone voorzien worden. 

Alle praktische info hieromtrent kan u bekomen via mail. De Kleine Chef

VIK referenties

U kon het gloednieuwe VIK-dorp bewonderen op Boerenrock in Kortenaken, De Gordel in Brussel of de Europadag in Leuven. 

Op het Gordelfestival in Huizingen is een representatieve aftermovie gemaakt die u hier kan bekijken. 

U kan ons steeds contacteren voor meer info. 


De Kleine Chef


email