Nieuw artikel vandaagMaken we de verjaardag van Sint samen onvergetelijk lekker?

Het moet ergens rond begin februari geweest zijn, toen we een telefoontje kregen. Landcode: +34. Spanje dus. Wie zou dit kunnen zijn? We namen op en een zware stem antwoordde. 

- "Beste Kleine Chef, we zoeken versterking voor mijn verjaardagsfeest volgend jaar. Zin om mijn kookpieten bij te staan?"

En zo geschiedde. Enkele videocalls later hadden we genoeg informatie voor een nieuw aanbod. Geschikt voor eventbureaus, organisatoren, gemeentes en overheden. Met de goedkeuring van de Sint presenteren we met enige trots ons Sintaanbod.

Toch nog een andere vraag? Contacteer ons dan via info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65.

Organiseer je een Sintfeest?

Wij hebben heel wat themagerichte activaties. De ideale kans om de kinderanimatie naar een hoger niveau te tillen. Wat dacht je van Maxinicnacs, Pietenfrieten of de chocoladelollyfabriek? Liever een catering in Sintstijl? Download onze presentatie en ontdek het allemaal.

Download hier de presentatie voor eventbureaus en organisatoren.

Vragen? Contacteer ons via info@dekleinechef.be

Zoek je een kookworkshop?

Wil je in jouw gemeente of stad een kookworkshop voor kinderen met als thema Sinterklaas programmeren? Kies één van onze unieke workshops en maak jouw gemeente net iets lekkerder. Het bakatelier van bakpiet Soes of de Culiversiteit voor Smulpieten, ontdek alles in de presentatie.

Download hier de presentatie voor gemeentes en steden.

Vragen? Contacteer ons via info@dekleinechef.be

Enkele beelden uit ons aanbod

email