Miraculum Gin is geboren

Een gouden gin met smaken van chocolade en sinaasappel. Anders dan anders. Onderscheidend door zijn zoete smaak en toch gemaakt volgens de regels van de 'gin-kunst'. Gedistilleerd in samenwerking met distilleerderij Korhaan uit Hechtel-Eksel.

Een smaakbom

We wilden een uitgesproken smaak in de ginwereld brengen. De ontdekking van een glas Miraculum Gin start met de typische geur van jeneverbessen. Vrij alcoholisch, maar ook zeer aromatisch. De gouden kleur is afkomstig van de chocolade-extracten. Bij de degustatie van de gin valt onmiddellijk de zachte zoetheid op. Smaken van sinaasappelzeste, karamelchocolade, toffee en zelfs kokos zijn terug te vinden.

Veelzijdig

De Miraculum Gin is erg veelzijdig en je kan hem bijgevolg op verschillende manieren proeven.
Wat je ook verkiest… geniet er van en neem je tijd er voor!

Je kan Miraculum drinken met een ijsblokje als zoeter aperitief (wow!) maar zeker zo uniek is dat deze gin gedronken kan worden NA de maaltijd als een degustiefdrank. Of maak er een hippe cocktail van! Check hiervoor onze social media. 


Een Gin door een kinderchef?

Zeker weten! We noemen het ons product voor de ouders. Als de kinderen slapen zijn, om het weekend in te zetten of gezellig om sinds lang nog eens bezoek te ontvangen... Een glas Miraculum gin past altijd. 

We willen ook volwassenen laten proeven van onze culinaire betovering, zoals we dat noemen.
Noem het ook 1 van de weinige positieve gevolgen van de coronacrisis. Er ontstaan nieuwe ideeën en Miraculum Gin is er 1 van!

Bestellen? 

Wel, je kan ons altijd mailen op info@dekleinechef.be of bellen en whatsappen op 0478492365. 

Maar je kan ook rechtstreeks bestellen op dekleinechef.myshopify.com


email