Jobstudent bij De Kleine Chef? 

We zijn op zoek naar jou om onze zomer extra smaak te geven! 
Deze zomer gaan er verschillende kookkampen door op locaties in heel Vlaanderen. Van Leuven, Halen, Bekkevoort tot Pelt. 
We zijn actief op zoek naar animatoren die deze kampen willen begeleiden. Je vertrekt met een team naar de locatie en geeft daar een voorbereid kookkamp aan de kinderen. 
Voorbereid? Ja inderdaad! De kookkampen zijn volledig uitgewerkt. Daar heb je geen werk meer aan. 
Maar... we vragen wel dat je graag kookt. Natuurlijk krijg je een opleiding waar je de knepen van het vak leert. En bovenal wordt je lid van de DeKleineChef-familie met hier en daar leuke activiteiten zoals een pizza- of cocktailavond. EĆ©nmaal in de familie kan je meer gevraagd worden voor activiteiten in het weekend, in het schooljaar, ... 
We stellen steeds teams samen met een kinderchef en jobstudenten / stagiairs. Je kan dus ook je stage animator in het jeugdwerk doen bij ons!

Buiten onze kampwerking zijn we ook nog op zoek naar studenten die zich willen inzetten op onze events.  Hier kan je werken in de voorbereiding, workshops geven, helpen bij de opbouw, afbraak, bediening, ... Ieder event heeft zijn unieke eigenheid. 

Je krijgt een verloning conform je leeftijd en de sector. 

Interesse? 
Stuur dan snel een mail naar info@dekleinechef.be met je motivatie. We contacteren je dan snel voor een afspraak! 
Word animator op onze kookkampen!Word jobstudent op onze events!email