De Kleine Chef

Het Smaakpaleis in Diest.
Info over de individuele workshops in het smaakpaleis: onderaan deze pagina.

Wie is De Kleine Chef?

De Kleine Chef is een culinair event- en cateringbureau dat kinderen wil betoveren met al het lekkers dat op tafel verschijnt. We nemen ze mee in onze wondere wereld en creëren voor ouders en kinderen een heerlijke herinnering. "Kinderen boeien met eten, is onze missie."

Wat doen we?

  • - smakelijke activaties op events
  • - lekkere workshops bij jouw gemeente of organisatie
  • - heuse evenementen op aanvraag
  • - catering vol beleving bij jouw thuis, gemeente of bedrijf 

Surf eens door ons aanbod of contacteer ons via info@dekleinechef.be. We denken graag mee na hoe we jouw feest of event mee op smaak kunnen brengen.

*Verkozen tot meest creatieve ondernemer van Vlaanderen

*Referenties: Nike, DPG Media, VTM, Hapje Tapje, Zespri, Vondelmolen, Wonderweekend, Dranouter Festival, ... Ontdek onze lekkerste cases.

 


Nu ook individuele workshops in ons smaakpaleis! 

We richten ons volledig op de -12 jarigen en nemen Corona serieus. We houden ons aan alle maatregelen en willen op dat vlak de beste van de klas zijn. Toch vinden we het ook belangrijk dat we net die activiteiten blijven aanbieden die toegestaan zijn om zo het najaar extra lekker te maken voor vele kinderen.

Daarom organiseren we momenteel 2 workshops in November voor zowel kleuters als lagere school kinderen. 
7/11: Bakfeeën en taartridders. (Maak de lekkerste en coolste taartjes. Proef ze en neem er mee naar huis!) 10u: Kleuters 13u: lagere school. 
14/11 Smaaklabo. De meest spectaculaire workshop uit ons aanbod met labogerechten, dampende dranken, supersnelle lolly's, special effects. 10u: kleuters 13u: lagere school. 
Er kunnen tot 15 kinderen per workshop inschrijven en de kostprijs is €20/ deelnemer. Natuurlijk kan er na afloop nog wat geëxperimenteerd worden in ons smaakpaleis en gespeeld op het provinciaal domein De Halve Maan in Diest.
Inschrijven kan je hier: https://eventix.shop/fqk8ku5k


email