Halloween: lekker griezelig


Halloween is een donkere tijd.

De dagen worden korter, de nachten langer. De Kleine Chef wil die tijd net iets minder treurig, maar des te meer plezant, lekker en een tikkeltje griezelig maken. Daarom gingen we opzoek naar de opperkookheks Stefana. Na een griezelige tocht door het spookachtige woud, vonden we haar verscholen in haar heksenhol. Hier leerden wij de meest gekke en walgelijke recepten.

We brengen deze kennis graag over. Dit doen we tijdens enkele leuke workshops voor gemeentes of organisaties. Met die kennis in het achterhoofd gingen we aan de slag en werkten we een tweeledig aanbod uit: eentje met educatieve kookworkshops voor kinderen en eentje met activaties voor op evenementen en festivals.

Zoek je een lekker griezelige workshop of bangelijke activatie? Je ontdekt het hieronder. 

Toch nog een andere vraag? Contacteer ons dan via info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65.

Enkel dit jaar hebben we een geheim verbond kunnen maken met de opperkookheks Stefana.

Na een helse tocht door het spookachtige woud hebben wij haar gevonden in haar Heksenhol. Na tal van opdrachten te doorstaan, hebben we ze kunnen overtuigen om ons haar meest duistere, gekke en walgelijke recepten aan te leren. Ook heeft ze ons het geheim verklapt van de enige echte heksenbrouwselketeldrank.

Opgepast! Tot 3 dagen na de kookworkshop kunnen muizenstaarten groeien of vingers groen uitslaan. Maar geen paniek! Dit is slechts een tijdelijk verschijnsel en verdwijnt weer snel.

Download het Halloweendossier hier.

De Geheime Heksenrecepten

Op het menu:

- Minimonsters
- Broodslangen
- Halloweenpaprika gevuld met wormen
- Giftige appels
- Heksenbrouwselketeldrank

De griezeligste activaties

Keuze uit:

- Heksenbrouwseldrank
- De Duivels lekkere injectie

Onze eventworkshops duren ongeveer 8 minuten.

Ze hebben een vrije toegang zodat de bezoekers doorlopend kunnen deelnemen.

email