Dan kun je bij De Kleine Chef terecht. We betoveren ook graag grote mensen met allerlei lekkers en onvergetelijk. Het verschil maken we door onze unieke concepten, overheerlijke catering en onze voorkeur voor maatwerk.
Hieronder vindt u enkele uitgelichte concepten voor bedrijven en ons volledig aanbod activaties, net zoals onze cateringopties. Stuur ons de richtlijnen, een insteek en we koppelen graag terug met een op maat uitgewerkt voorstel.
Aarzel dus niet om ons te contacteren via info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65.
Ken je de sapshotjesfabriek van De Kleine Chef al? Samen met de kinderen maken we zelf verse sapjes. Groenten of fruit snijden, door de juicer halen om ze uiteindelijk te serveren in een shotglas of proefbeker. Een gezonde en lekkere activatie op jouw evenement.
Opmerkingen:
- elektriciteit nodig
- leuk voor kinderen
- gezonde insteek
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Verhaal: Ook monsters lusten al eens iets gezond. Al moet er altijd een dirty evil kantje aan zijn, zoals een bloederige dressing.
Concept: We snijden met de kinderen heerlijke frietjes van appel. Afwerken doet Frieda Freaky Friturist niet met gewone ketchup, maar met een bloederige ketchup, eetbare snorren en een moddercrumble.
Opmerkingen:
- geen elektriciteit nodig, wel water
- leuk als gezonde snack
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een kinderreceptie
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Verhaal: priester Electro doet aan handopleggingen en zalvingen. Weliswaar elektrisch geladen. Geen gewone handopleggingen, maar eetbare. Een beetje verwarrend? Onderga de experience van priester Electro, lach en smul.
Concept: vijf sokkels met vijf plasmabollen. Gasten leggen hun hand erop en onze priester tovert een explosief handhapje op hun hand. Een zoete of hartige zalf afgewerkt met een knetterende crumble.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- leuk ook voor volwassenen
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
Voor meer info of boekingen: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Verhaal: we hebben een heel speciaal labo. Je komt er enkel binnen via een … koelkast. Eenmaal binnen bevind je zich in een heel speciale ruimte. Enkel te verlaten via een aparte deur en van buitenaf te bekijken door patrijspoortjes.
Concept: Dit is een mobiele box, die overal kan opgezet worden. Speciaal ontwikkeld voor De Kleine Chef én multi-inzetbaar.
Er zijn drie concepten:
- DKC Nitro Lab: we gaan aan de slag met vloeibare stikstof. Veel rook, damp en een ijskoude Xperience. Kinderen of volwassenen verlaten de show met iets heel cool en lekkers.
- De griezelverjaardagshow: iedereen is jarig in onze box en we vieren dit met het kleinste maar leukste en griezeligste verjaardagsfeest ter wereld. Iedereen krijgt een taartje en verlaat de box met een button: ik ben harig.
- Franky’s Moppentapperij: kom binnen en lach de botten van jouw lijf, want Franky Stein is de enige stand-up comedian in de monsterwereld. Hij vertelt de grappigste en griezeligste mopjes voor kinderen.
Opmerkingen:
- elektriciteit nodig
- kan buiten of binnen gezet worden
- leuk voor kinderen én volwassenen
Voor meer vragen of info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Pak dit najaar uit met ons Evil Pharmacy concept. Een reeks van cocktails, genoemd én opgedragen aan bekende apothekers en medici. Bloody Koch, Dirty Flanders, Ugly Pemberton, etc.
Perfect voor een afterwork of Halloween bedrijfsfeest. Prijzen en meer info op aanvraag via info@dekleinechef.be
Verhaal: Geen dodelijke kogels, geen nood. Wel kogels gevuld met een lekker vloeibaar mengsel.
Concept: Deze kogels kunnen afgehaald of uitgedeeld worden en worden gevuld met mojito, bloody mary of een ander cocktailmengsel. In 1 keer in de mond stoppen en de smaakexplosie ondergaan.
Opmerkingen:
- elektriciteit nodig
- ideaal op een feest voor volwassenen
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
- bij kinderactivaties laten we uiteraard de alcohol weg.
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Geef kinderen een bellenblaas en ze blazen en proberen bellen te vangen. Hoe cool zou het zijn dat je bellen kan happen. Inderdaad, bellen met een smaakje. De Kleine Chef presenteert dan ook met trots zijn Smaakbellen Xperience, een unieke ervaring waarbij kinderen (al dan niet met hun ouders) bellen kunnen happen.
De Smaakbellen Xperience is een primeur voor België en ver daarbuiten. Het concept werd bedacht, uitgewerkt en getest door De Kleine Chef,Aantal kinderen: 100
Duur per 1 sessie: 30 seconden à 1 minuut
Helemaal nieuw én uniek in België. Een parfumstand met eetbare parfums. Huh?
Yes, geurtjes zoals speculaas, mandarijn, kaneel, etc. Op jouw arm te spuiten en daarna gewoon af te likken. Hoe cool is dat?
Meer info: contacteer ons via info@dekleinechef.be en 0478 49 23 65
Verhaal: Geen nood, we injecteren niemand. Dit zijn onze energieshots, bomvol smaak en beleving, gemixt en gemaakt door Prof. R. Bull.
Concept: in ons dampend laboratorium kunnen kinderen (of volwassenen) shots komen halen of vullen. We vullen ze met heerlijke smaakvolle vruchtensappen. Voor volwassenen kunnen we hier cocktailshots van maken.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- Ideaal ook op een bedrijfsfeest met enkel volwassenen
- kan ingezet worden tijdens een feest of bij aankomst
- ook uit te delen door onze themafiguur Vladimir op een dampende schaal vol shotjes
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
- kan ook ingezet worden zonder "griezelluik" en als energybar.
Meer weten: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65.
Kom langs bij Claires Verfboetiek, neem een eclair en beschilder hem jouw favoriete chocolade. Versier ze daarna met allerlei leuke toppings.
Ook de allerkleinsten verdienen een plekje op een festival. Met Minikeukenland bouwen we een stand van minikeukens, zodat ook de allerkleinsten zich kunnen amuseren.
De stand bestaat uit een tiental speelkeukens, kussens, tapijten, en kookspulletjes, zodat de allerkleinsten in alle rust hun culinaire creativiteit kunnen loslaten.
Verhaal: priester Electro doet aan handopleggingen en zalvingen. Weliswaar elektrisch geladen. Geen gewone handopleggingen, maar eetbare. Een beetje verwarrend? Onderga de experience van priester Electro, lach en smul.
Concept: vijf sokkels met vijf plasmabollen. Gasten leggen hun hand erop en onze priester tovert een explosief handhapje op hun hand. Een zoete of hartige zalf afgewerkt met een knetterende crumble.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- leuk ook voor volwassenen
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
Voor meer info of boekingen: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
De unieke kinderfoodtruck op uw evenement.
De publiekstrekker bij uitstek. De kinderfoodtruck is een kermisbusje afkomstig van een Franse draaimolen. Hij krijgt nu zijn 2de leven als de lekkerste bus ooit.
Bij deze evenementstand kunnen de kinderen een snel gezond gerechtje maken. Voor de invulling hiervan kijken we naar het seizoen. Meestal maken we frietaminen (frietjes van rauwe appel of spaghetti van komkommer bijvoorbeeld. Deze doorloopstand is een topper op al de evenementen. Al was het maar door zijn visuele sterkte.
Op het einde kan er in de bus een leuke foto gemaakt worden die online gepost kan worden met de hashtags van De Kleine Chef op uw evenement. Er zijn daardoor immers leuke prijzen te winnen.
Aantal kinderen per uur: 75
Duur van 1 sessie: 10 minuten
Maak zelf onze Playa Bonita ofte het lekker strand. Een eetbaar potje wordt gevuld met tropisch fruit dat de kinderen zelf snijden, een lekkere mousse en afgewerkt met “eetbaar zand”. Helemaal af wordt het met een beertje op zijn eetbare handdoek.
Behalve het lepeltje is alles eetbaar. Dus amper waste.
Opmerkingen:
- elektriciteit nodig
- leuk voor kinderen
- duurzaamheid: no waste
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Ken je de sapshotjesfabriek van De Kleine Chef al? Samen met de kinderen maken we zelf verse sapjes. Groenten of fruit snijden, door de juicer halen om ze uiteindelijk te serveren in een shotglas of proefbeker. Een gezonde en lekkere activatie op jouw evenement.
Opmerkingen:
- elektriciteit nodig
- leuk voor kinderen
- gezonde insteek
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Verhaal: Ook monsters lusten al eens iets gezond. Al moet er altijd een dirty evil kantje aan zijn, zoals een bloederige dressing.
Concept: We snijden met de kinderen heerlijke frietjes van appel. Afwerken doet Frieda Freaky Friturist niet met gewone ketchup, maar met een bloederige ketchup, eetbare snorren en een moddercrumble.
Opmerkingen:
- geen elektriciteit nodig, wel water
- leuk als gezonde snack
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een kinderreceptie
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Samen met de kinderen geven we fastfood een nieuwe invulling. We gaan voor een gezonde en lekkere saté. Een luxesaté boordevol lekker fruit, dat maken de kinderen. Ze kiezen zelf hun favoriete fruitjes, snijden er leuke vormpjes van en steken ze op een stokje. Nog even roosteren door onze chef en klaar.
Opmerkingen:
- geen elektriciteit nodig
- leuk voor kinderen
- gezond
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Pizzeria Anguria is een specialleke. Het is de pizzeria van chef Watermelientje. Als volleerde pizzaiolo maakt ze speciale pizza's met de kinderen: watermeloenpizza's. De bodem bestaat uit een stuk watermeloen en afwerken doen we met een heerlijke saus en tal van lekkers fruit. Elk kind gaat naar huis met een eigen stuk gezonde pizza.
Opmerkingen:
- geen elektriciteit nodig
- leuk voor kinderen
- gezonde insteek
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Neem eens een veggieselfie, ofwel, ga op de foto met jouw favoriete groente. Kruip in onze troon, kies jouw groente, neem een gekke pose aan én ... lachen maar.
Prijzen op aanvraag via info@dekleinechef.be
Verhaal: Geen dodelijke kogels, geen nood. Wel kogels gevuld met een lekker vloeibaar mengsel.
Concept: Deze kogels kunnen afgehaald of uitgedeeld worden en worden gevuld met mojito, bloody mary of een ander cocktailmengsel. In 1 keer in de mond stoppen en de smaakexplosie ondergaan.
Opmerkingen:
- elektriciteit nodig
- ideaal op een feest voor volwassenen
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
- bij kinderactivaties laten we uiteraard de alcohol weg.
Prijzen of meer info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Ken je onze pietenfrieten al? Gemaakt van heerlijke appeltjes. Samen met de kinderen snijden we ze tot lekkere frietjes.
Afwerken doen we met yoghurtmayo, aardbeienketchup en speculaascrumble.
Meer weten of prijzen? info@dekleinechef.be
Samen met de kinderen maken we een eetbaar tuintje. Een bodem van chocolademousse met aarde van speculaas afgewerkt met verse mandarijntjes.
Afhankelijk van de grootte van het event werken we met een doorschuifsysteem of een sessie per 6 kinderen.
Opmerkingen:
- stroom en water nodig
- heel leuk voor de kinderen
- gezonde insteek door het gebruik van fruit
Meer weten: info@dekleinechef.be
Verhaal: Ik begrijp het wel. U kan wat schrik krijgen bij het zien van deze foto. Geen nood, het is onschuldig. Na een intense opleiding bij prof. Pink zijn onze chefs in staat de lekkerste eetbare vingers te maken.
Concept: we toveren koekjes om tot eetbare vingers, afgewerkt met chocolade en een bloederig dipsausje.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- afhankelijk van de grootte van het event worden het sessies per vijf kinderen of maken we een doorschuifsysteem (indien veel volk)
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
Voor prijzen, info en vragen: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Tijdens deze workshop leer je iets bij, kan je smullen én word je helemaal ontspannen. Een eetbare scrub, een lekkere lippenbalsem, een yoghurtmasker, nagellak om van te smullen of een verfrissende "oogbehandeling", het gebeurt allemaal in onze Bjoetiefarm.
Afhankelijk van het budget en de grootte bekijken we wat we kunnen aanbieden in deze overheerlijke activatie.
Verhaal: Dr Fladder is een professor gespecialiseerd in vleermuizen. Hij aanbidt ze, houdt van ze en verzamelt ze.
Concept: samen met de kinderen maken we deze gekke eetbare vleermuizen. Geheel onschuldig, maar wel lekker.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- afhankelijk van de grootte van het event worden het sessies per vijf kinderen of maken we een doorschuifsysteem (indien veel volk)
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
De basis van koken? Goed kunnen snijden! Die basis geven we mee tijdens deze sessie.
Schuif aan bij onze chef, luister en probeer zelf jouw favoriete groenten zo fijn mogelijk te snijden. Schrik voor snijwondes? Geen nood, we gebruiken veilig en kindvriendelijk materiaal en zorgen voor professionele omkadering.
Wil je jouw event kindvriendelijker maken? We zetten er graag een plein vol animatie neer. En elk plein heeft natuurlijk zijn gastheer of -vrouw. Stef Sneukel of zijn vrouwelijke tegenhanger Mama Margerita zijn onze bekende toppers. Ze lopen rond tussen het publiek, spreken mensen aan, zorgen voor een lach en betovering. Liever iets op maat dat past bij jouw event, we werken graag iets uit.
Prijs op aanvraag
Het beste en lekkerste materiaal om mee te knutselen? Dat is peperkoek. Een auto, een trein, een toren van Pisa of een huisje, je kan het zo gek niet bedenken of we maken het tijdens deze sessie met peperkoek.
In het smaaklabo kunnen kinderen hun eigen laboratoriumdrank maken onder leiding van een kinderchef.
Ze snijden fruit met de kindermessen en brouwen hun dampende limonade met smaken van bubblegum, watermeloen, chocoladekoekjes, aardbei of zoveel meer.
Aantal kinderen per uur: 75
Duur van 1 sessie: 10 minuten
Maak uw babyborrel helemaal af met onze te gekke randanimatie. Onze grimastes en kapsters toveren elk gezicht of kapsel om tot een heerlijke creaties. Grime in de vorm van een ijsje of lolly? Een kapsel met cupcakes of snoepveters? Je kan het zo gek niet bedenken.
Hiervoor rekenen wij een apart tarief. Contacteer ons via info@dekleinechef.be voor meer info.
In samenwerking met niemand minder dan De Sint hebben we een workshop uitgewerkt waarbij we reuze-nicnacs's maken. Ideaal op een evenement.
Praktisch: deze stand kan een groot volume aan kinderen aan.
Meer vragen? Contacteer ons via info@dekleinechef.be
Onze frietaminen zijn overal een voltreffer voor zowel jong als oud. De appelfrietjes worden of door onze kinderchef of samen met de kinderen gesneden. Even opschudden, "afbakken" en klaar. Zoals het een echte portie friet betaamt, serveren we die in een puntzakje met vorkje en saus naar keuze. Aardbeienketchup of yoghurtmayo, wat kies jij?
Prijzen voor deze stand wijken af van de normale tarieven. Contacteer ons voor meer info via info@dekleinechef.be.
Grime nodig? De grime van De Kleine Chef is zonder twijfel de lekkerste en smakelijkste die je ooit gezien hebt. Een kersenboom, lolly's, een frisco of iets anders, onze artiesten toveren de lekkerste dingen op jouw wangen.
Afhankelijk van budget en grootte van het evenement kan er bekeken worden om met meerdere artiesten te komen. Onze grime kan verder aangevuld worden met het Smulkapsalon en De Bjoetiefarm voor een volledige smakelijke wellnesservaring.
Wil je graag jouw bezoekers stimuleren om zoveel mogelijk workshops en standen te bezoeken? We maken graag een Smaak-ID, een lekkere stempelkaart, die ze, indien vol, kunnen inruilen voor een leuke attentie.
Een kampioenschap Appel Happen of Peren Vreten, hoe leuk, lekker én gezond is dat? Non-stop moet er iemand aan het eten zijn. Verbreekt jouw event het record?
Prijzen op aanvraag via info@dekleinechef.be
Een hoek nodig waar kinderen even kunnen uitrusten? We bouwen de koekboekhoek, een hoek vol kussens, knuffels én kookboeken. De lekkerste boeken, die vind je hier. Ideaal om even uit te rusten... en honger te krijgen.
Wie wil er nu niet eens stoer willen zeggen: 'Kijk eens naar mijn tongtattoo, mama?'
Onze tongtattooshop is ongetwijfeld een hit op jouw event. Ofwel kunnen de kinderen zelf een tongtattoo maken ofwel voorzien wij een heuse tattooshop inclusief lederen zetels en een echte tongtattoo-artiest. Zo kunnen kinderen zich volledig onderdompelen in een heuse tongtattoo-beleving.
Deze evenementstand kan stand-alone staan of in combinatie met een andere evenementkookworkshop.
Aantal kinderen per uur: 100
Duur van 1 sessie: 5 minuten
Een popcornstand, waar je popcorn kan shaken zoals een echte cocktail? Hoe cool is dat! Kies jouw toppings, vul jouw beker met popcorn, shaken en proeven maar.
Deze stand kan zowel als verkoopsstand of als belevingsstand gezet worden.
Geef kinderen een bellenblaas en ze blazen en proberen bellen te vangen. Hoe cool zou het zijn dat je bellen kan happen. Inderdaad, bellen met een smaakje. De Kleine Chef presenteert dan ook met trots zijn Smaakbellen Xperience, een unieke ervaring waarbij kinderen (al dan niet met hun ouders) bellen kunnen happen.
De Smaakbellen Xperience is een primeur voor België en ver daarbuiten. Het concept werd bedacht, uitgewerkt en getest door De Kleine Chef,Aantal kinderen: 100
Duur per 1 sessie: 30 seconden à 1 minuut
Een van onze nieuwste standen is de Willy Wonka Chocolade Xperience. Kinderen kiezen uit verschillende chocolades en maken zelf de lekkerste chocoladelolly's. Afwerken doen ze geheel in Willy Wonka stijl met allerlei gekke en leuke toppings. Iedereen gaat naar huis met leuke en lekkere lolly's.
Opgelet, deze workshop is minder geschikt in de zomer, omwille van de warme temperaturen. Wel uitermate geschikt als Sint- of Kerstactivatie.
Zumba met Jeanne Patat, dat is lachen, plezier maken en toch ook wel een beetje zweten. Geen gewone zumba, maar aardappelen als gewichten, halters van krieltjes en speciale aardappelmoves, je kan het zo gek niet bedenken of Jeanne voert het uit.
Deze activiteit zorgt ongetwijfeld voor extra fun op jouw event. Kinderen, volwassenen, iedereen doet mee.
Prijzen op aanvraag.
Verhaal: De Kleine Chef heeft goede connecties met de monsterwereld. In onze MBA-opleiding (cfr. Slide 5) leerden we hoe we verschillende gekke monsters konden maken.
Concept: we toveren koekjes om tot monsters. Kinderen kunnen zelf kiezen welk soort monster ze willen maken. Een groene Frankenstein of een rode vampier, liever een wit spook? Het kan allemaal.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- afhankelijk van de grootte van het event worden het sessies per vijf kinderen of maken we een doorschuifsysteem (indien veel volk) met de nodige begeleiding
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
Voor vragen of boekingen: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Verhaal: Geen nood, we injecteren niemand. Dit zijn onze energieshots, bomvol smaak en beleving, gemixt en gemaakt door Prof. R. Bull.
Concept: in ons dampend laboratorium kunnen kinderen (of volwassenen) shots komen halen of vullen. We vullen ze met heerlijke smaakvolle vruchtensappen. Voor volwassenen kunnen we hier cocktailshots van maken.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- Ideaal ook op een bedrijfsfeest met enkel volwassenen
- kan ingezet worden tijdens een feest of bij aankomst
- ook uit te delen door onze themafiguur Vladimir op een dampende schaal vol shotjes
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
- kan ook ingezet worden zonder "griezelluik" en als energybar.
Meer weten: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65.
Verhaal: Tijdens onze "Monsteropleiding" kregen we les van prof. Cakepop. Zij was gespecialiseerd in het maken van gekke cakepops. Vanzelfsprekend, uiteraard.
Concept: Samen met de kinderen maken we gekke cakepops. Elke cakepop wordt afgewerkt met ofwel gekke toppings zoals popcorn of kokos of kan versierd worden met een gepersonaliseerde print (zie tekening) of een monsterprint (Halloweenthema).
Ook voor volwassenen hebben we een aanbod. De lolly's worden gevuld met een lekkere ganache en afgewerkt met ofwel leuke toppings zoals kokos of popcorn of een leuke print.
Opmerkingen:
- elektriciteit en water nodig
- ook leuk voor volwassenen
- kan ook gemaakt/geserveerd worden op een receptie
- kan gepersonaliseerd worden met logo van de klant
Voor meer vragen: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65.
Verhaal: we hebben een heel speciaal labo. Je komt er enkel binnen via een … koelkast. Eenmaal binnen bevind je zich in een heel speciale ruimte. Enkel te verlaten via een aparte deur en van buitenaf te bekijken door patrijspoortjes.
Concept: Dit is een mobiele box, die overal kan opgezet worden. Speciaal ontwikkeld voor De Kleine Chef én multi-inzetbaar.
Er zijn drie concepten:
- DKC Nitro Lab: we gaan aan de slag met vloeibare stikstof. Veel rook, damp en een ijskoude Xperience. Kinderen of volwassenen verlaten de show met iets heel cool en lekkers.
- De griezelverjaardagshow: iedereen is jarig in onze box en we vieren dit met het kleinste maar leukste en griezeligste verjaardagsfeest ter wereld. Iedereen krijgt een taartje en verlaat de box met een button: ik ben harig.
- Franky’s Moppentapperij: kom binnen en lach de botten van jouw lijf, want Franky Stein is de enige stand-up comedian in de monsterwereld. Hij vertelt de grappigste en griezeligste mopjes voor kinderen.
Opmerkingen:
- elektriciteit nodig
- kan buiten of binnen gezet worden
- leuk voor kinderen én volwassenen
Voor meer vragen of info: info@dekleinechef.be of 0478 49 23 65
Dit is wat we voor u kunnen betekenen qua catering.
Download ons volledig cateringdossier.
Wat: Ons crazy diner is een menu, waarbij we alle toeters en bellen boven halen. Lekkere gerechten, spannende dranken en heel veel spektakel. De ideale teambuilding of bedrijfsactiviteit.
Aantal personen: 10 - 200
Prijs: op vraag
Cases: VIERwerk 1 en 2, talrijke privéfeesten, etc
Meer weten: info@dekleinechef.be / 0478 49 23 65
Wat: Een receptie van De Kleine Chef is niet alleen lekker, het is ook nog eens een waar spektakel dankzij droogijs, de handoplegging, originele hapjes, etc. Het is een beleving voor groot en klein en iets waar nog lang zal over gesproken worden.
We hebben een standaard formule, die kan aangepast worden aan de wensen van de klant.
Aantal personen: 20 tot 1000
Prijs: op aanvraag
Cases: SWM Genk, Doctoraatsrecepties (KUL), Voka H2O, etc
Meer weten: info@dekleinechef.be / 0478 49 23 65
Wat: Door het plaatsen van verschillende take-away foodcorners kun je een gevarieerd aanbod brengen voor een groot publiek. Onze concepten zijn uniek, creatief en zowel voor groot als klein plezant. Uiteraard zijn ze ook lekker en geven ze de catering van jouw event of feest een heel andere invulling.
Aantal personen: 50 - 2000
Prijs: op vraag
Cases: Maison Slash Rave Party, De Gordel, Dranouter Festival, CKS x Zita Wauters, ….
Meer weten: info@dekleinechef.be / 0478 49 23 65