EEN FEEST IN UW BEDRIJF
OF ORGANISATIE?

Hé jij, welkom in mijn lekkere wereld! 
Ik ben De Kleine Chef en ik leid je hier graag rond.

WIE BEN IK?

Heel lang geleden sprong ik van de planeet Yuzu recht in een pastafabriek in Italië, want samen koken op aarde is zoveel leuker dan alleen in de ruimte! Zo belandde ik in de winkelkar van Joran’s mama, en even later in hun kast thuis. Toen Joran het pak pasta opende om zijn mama te helpen met de spaghetti, sprong ik eruit!

Vele jaren hielp ik Joran met zijn mama in de keuken. Samen maakten we originele en lekkere maaltijden. Met mij leerde Joran creatief, gezond en verrassend koken, en vandaag ben ik er voor alle kinderen die dat ook willen leren!

WAT DOE IK?

Altijd al op zoek geweest naar het echte Willy Wonka-recept? Ben je benieuwd hoe het Peperkoekenhuisje van Hans en Grietje in het echt smaakt? Wil je als een echte wetenschapper uit rokend ijs verrukkelijke sorbet kunnen toveren?

Jij valt met je gat in de boter, want voor dat en veel meer kan je terecht bij mij, De Kleine Chef. Ik ben er voor (groot)ouders, opvoeders, jeugdbewegingen, jeugdwerkingen, maar ook voor bedrijven, scholen en gemeentes. Neem snel een kijkje in mijn aanbod van unieke kookfeesten, catering en evenementen en vind iets naar jouw smaak!

Kookfeest bedrijven

Kleuter

KLEUTER

VITAMINEALARM

Alarm! Het is hoog tijd voor wat extra vitamientjes! Samen met De Kleine Chef leer jij de leukste kooktechnieken voor kinderen in volle groei.

INDIANEN EN BANANEN

Welkom in de keuken van het Wilde Westen! Schuil in smakelijke indianentipi’s en verdedig jezelf met fruitige cowboypistolen. En zodra de kust veilig is… smullen we onze pistolen lekker zelf op!

SPROOKJESWERELD

Duik samen met De Kleine Chef in de wondere wereld van de sprookjes! Laat je fantasie de vrije loop met dromerige gerechtjes, zwaai met je gezonde toverstaf, maak fleurige feeënjurksnoepjes en De Kleine Chef tovert je om tot een echte keukenprins(es)!

OLIFANTENKOST EN MUISJESGEPEUZEL

Honger als een olifant? Samen met De Kleine Chef maak je een onweerstaanbare olifantenboterham van wel meer dan een meter lang! En wie lust daar nu geen verrukkelijke geknutselde muisjes bij? Wedden dat er heel wat nieuwsgierige ouders komen piepen?

DE LEKKERE WERELD VAN CHINA

Nie hau! Ben je ook zo benieuwd naar de lekkere wereld van China? Samen met De Kleine Chef leer je allerlei rijstgerechten maken die je nadien kan oppeuzelen. Měiwèi!

REGENBOOGFEEST

Ben je ook zo benieuwd naar de smaak van wolkjestaart met regenboogvulling? Snoep je graag van de vrolijke vitamineregenboog of droom je van romantische regenboogspaghetti? Het zijn allemaal goed bewaarde recepten in een schatkist aan het einde van de regenboog. En De Kleine Chef heeft de sleutel!

De Kleine Chef

Kleuter/lager

KLEUTER/LAGER

PEPERKOEKENHUISJES

Knibbel knabbel knuisje, wie knabbelt aan mijn huisje? Samen met De Kleine Chef en al je vrienden bouw je je eigen snoephuisje met ontelbaar veel lekkers. Wie wil daar nu niet in wonen?!

VERTELSELKOKEN

Duik samen met De Kleine Chef in een prachtig voorleesboek en kook het verhaal tot leven!

EETBARE TUIN

Ooit al eens een tuin volledig opgegeten? Met De Kleine Chef leer je zelf eetbare aarde, bloemen en plantjes maken! Een workshop op je groene vingers van af te likken. 

De Kleine Chef

Lager

LAGER

VITAMINEALARM

Alarm! Het is hoog tijd voor wat extra vitamientjes! Samen met De Kleine Chef leer jij de leukste kooktechnieken voor kinderen in volle groei!

ROAHLD DAHL-FEEST

Ben je ook zo benieuwd naar het supergeheime Willy Wonka-recept? De Kleine Chef weet er alles van en deelt zijn geheimen graag met jou. Maar ssht, niet doorvertellen!

MOLECULAIR KOOKLABO 2.0

Eureka! In het moleculaire kooklaboratorium van De Kleine Chef word jij een echte kookprofessor. Wat dacht je van dampend sorbetijs, gemaakt uit een zelf gefabriceerde blok dry ice? Briljant toch!

TEPPANYAKIKOKEN

Teppanwat? Teppanyaki! Op deze Japanse bakplaat van wel een meter lang maken jij en De Kleine Chef overheerlijke knapperige croqueburgers, traditionele teppanyakisatés & smakelijke ananasstaartjes.  Oishīdesu!

DE LEGOKEUKEN

Voel jij het ook kriebelen om te beginnen bouwen? In de legokeuken leert De Kleine Chef je je eigen legosnoepjes maken en drink je uit echte legobekers. Kunnen wij het maken? Nou en of!

REGENBOOGFEEST

Ben je ook zo benieuwd naar de smaak van wolkjestaart met regenboogvulling? Snoep je graag van de vrolijke vitamineregenboog of droom je van romantische regenboogspaghetti? Het zijn allemaal goed bewaarde recepten in een schatkist aan het einde van de regenboog. En De Kleine Chef heeft de sleutel!

De Kleine Chef


Evenementen voor bedrijven

Evenement

EVENEMENT

Op zoek naar een doorlopende en lekkere publiekstrekker, een unieke invulling van uw evenement of overheerlijke smulstanden? Dan ben je bij De Kleine Chef aan het juiste adres! Hoe groter de groep, hoe leuker het feest. Wij zijn de juiste partner voor elke groot evenement en doen dat zowel volgens een beproefde formule of we volgen uw suggeste en doen het op maat.

DE KINDERFOODTRUCK

De kinderfoodtruck is de perfecte eyecatcher voor jouw evenement. Zoals echte chefs leren kinderen er een fastfoodgerecht maken samen met De Kleine Chef. Ongezond? Helemaal niet! De appelfrietjes met fruitsaus van De Kleine Chef zitten boordevol vitaminen!

WORD ZELF EEN KLEINE CHEF

De Kleine Chef leert je de leukste technieken en recepten zodat jij zelf een Kleine Chef kan worden. Elke vijftien minuten hebben we zo een lekker hapje of drankje klaar. Santé!

HET PEPERKOEKPROEFPLEIN

Ben jij een echte snoeper die graag knutselt? In het peperkoekproefplein maak je met De Kleine Chef de lekkerste creaties uit peperkoek. Wat dacht je van een eetbare trein

HET SMAAKLABO

Hocus Pocus Pats! In het smaaklabo van De Kleine Chef proef je spectaculaire rokende cocktails waar iedereen jaloers op is. Ondertussen presenteren we alles aan nieuwsgierige voorbijgangers, of we drinken alles lekker zelf op!

De Kleine Chef


email