November-actie
facebook pinterest

november 2017 - actie

Bij iedere boeking van een particulier kinderfeest of babyborrel in november krijgt u 1 vaderklap-boek cadeau.

Ik ben zelf vader van 3 kinderen, run ondertussen De Kleine Chef met alles wat daarbij komt kijken en weet als de beste dat tijd met je kinderen kostbaar is. 
Omdat we met De Kleine Chef vaak op die momenten aan het werk zijn dat de kinderen net thuis zijn van school proberen we de tijd die er is extra leuk te maken. Samen ravotten, ontdekken, ... koken :) . Het vaderklapboek van Pieter & Dimi is 1 van die boeken die je niet gewoon leest maar die je ook aansporen om er in te vliegen als vader! Het sluit kort aan bij wat we doen bij De Kleine Chef... inzetten op eerlijk kinderplezier, momenten creeĆ«ren om te onthouden. 

Daarom wil ik dit boek graag aan jullie cadeau doen bij je volgende boeking! Je krijgt dit automatisch toegestuurd of overhandigd als je boekt in de maand November. Geniet er van! En volg die kerels zeker ook op hun blog www.vaderklap.be . 

Smakelijke groeten, 

Jordy Geuens
Zaakvoerder De Kleine Chef

 21546-1.jpg

In het boek Vaderklap, inspirerende momenten voor vader en kind bundelen twee jonge vaders de ankermomenten van hun eerste jaren als vaders. Via persoonlijke anekdotes, interviews en coole activiteiten willen ze hun collega-vaders boeien en inspireren. Het resultaat is een boek vol eigen verhalen, mooie foto's en leuke illustraties. 
De eerste keer kamperen in het bos, samen boekjes lezen, praktische tips bij de zwangerschap, vliegtuigen spotten, op Sinterklaasweekend met een paar vaders of zelf een bed timmeren, je ontdekt het allemaal in dit boek. Geen (pseudo)wetenschappelijke materie, maar wel het perfecte roadbook voor de eerste vaderjaren.
Vaderklap is een idee van Pieter Declercq en Dimitri Desender. Tussen de tientallen mamablogs was er lange tijd geen inspiratiebron voor de jonge vaders. Met hun onlineplatform vullen ze die leegte op. Na de jonge succesvolle blog is er nu ook het boek.

www.vaderklap.be